AK by night

AK by night

Tijdens de nacht van 19 op 20 september 2023 werd opnieuw met veel trots AK by night georganiseerd. Tijdens deze nacht leren de leerlingen van het 1ste jaar elkaar op een andere manier kennen.

Na de lesdag kregen de leerlingen een fruitje en konden ze even ontspannen. Daarna volgde een escape room, werd er gestreden voor de titel van winnaar tijdens het bosspel en werden er frietjes voorzien voor iedereen.

Daarna volgt het Swingpaleis. De meisjes en de jongens namen het tegen elkaar op. Kunnen de meisjes beter zingen of toch de jongens? Wie kan de beste een bottle flip uitvoeren? Wie heeft de beste dance moves? Daarna eindigt de dag met een camping op het grasveld.

Opstaan deden de leerlingen met een klein uurtje ochtendgymnastiek waarna het hoogtijd was voor een stevig ontbijt (met dank aan meneer Vermeiren J. om fel de draaien aan het luchtalarm om iedereen rustig wakker te maken).

Meer foto’s via het fotoalbum.

Kurt Vermeiren