Homo Universalis

Homo Universalis

24 opdrachten kregen 25 Ketnetters van over heel Vlaanderen voorgeschoteld tijdens een mini versie van Homo Universalis, de bekende rubriek uit Iedereen Beroemd. Bij de kandidaten ook Tibe Van Bouwel uit 1A1.

Donderdag 7 oktober werd de finale van Homo Universales Ketnet uitgezonden. Het werd een spannende finale waarin Tibe puzzelstukken moest verzamelen om er later een puzzel mee te maken, een code moest proberen te achterhalen, een parcours met een ballon moest afleggen en vervolgens met een emmer vol slijm één van de Ketnetwrappers moest besmeuren… Dat laatste was misschien nog wel de leukste opdracht van allemaal. Beide kandidaten deden het super maar uiteindelijk was Tibe de echte winnaar. Hij mag zich de winnaar noemen van de allereerste Homo Universalis Ketnet. Van harte gefeliciteerd, Tibe!

De finale en ook alle andere afleveringen van Homo Universalis Ketnet kan je bekijken via de website van Ketnet.

Vrijdag 8 oktober kwam een filmploeg van Karrewiet Tibe verrassen aan de schoolpoort. Beelden kan je vinden via Karrewiet vanaf de 7de minuut.

Kurt Vermeiren

Reacties zijn gesloten.