50 dagen viering & sportdag 1ste en 2de jaar

50 dagen viering & sportdag 1ste en 2de jaar

Door Corona is er erg veel in het water gevallen. Een 100 dagen viering in maart kon toen niet. Op 30 april mochten leerlingen van het 6de jaar wel een 50 dagen viering organiseren op een corona veilige manier.

Ook uitstappen buiten de school mogen weer. In een eigen klasbubbel zullen alle leerlingen in de maand mei kunnen genieten van een sportdag in Stafort.

Afgelopen maandag kregen leerlingen uit het 1ste jaar een vaarproef, water en vuurproef en wat hersenbrekers voorgeschoteld. Het sterkste team werd bepaald via een highland experience. Het 2de jaar kreeg afgelopen dinsdag een vaarproef en een deathride voorgeschoteld en kon via het ‘low ropes teambuilding’-spel uitmaken wie in het sterkste team zat.

Meer foto’s kan je bekijken via het fotoalbum.

Kurt Vermeiren

Reacties zijn gesloten.