Interesse in onze school?

Interesse in onze school?

Hoorde je goede verhalen over onze school? Neem de proef op de som en kom verder met ons kennismaken!

Breng ons een bezoekje

We maken graag tijd voor je vrij op volgende momenten:

  • Woensdag 2 februari: Scholenbeurs van Stabroek (sporthal Attenhoven, Kerkstraat 89, 2940 Hoevenen van 16u00 tot 21u00).
  • Woensdag 23 februari: Scholenbeurs van Essen/Kalmthout/Wuustwezel te Essen (sporthal Heuvelhal, Kapelstraat 7, 2910 Essen van 17u00 tot 20u00).
  • Dinsdag 8 maart: Infoavond voor ouders en demolesjes voor de toekomstige leerlingen op onze school. Het precieze uur voor de infoavond volgt nog.
  • Woensdag 9 maart, zaterdag 12 maart & woensdag 16 maart: Rondleidingen per gezinsbubbel op afspraak. Deze rondleidingen gaan door op woensdagnamiddag en zaterdag. Een afspraak inplannen kan nu nog niet. Het openingsmoment van de boekingsmodule volgt nog. Hou dus zeker onze website in de gaten.
  • Vrijdag 18 maart: Opendeurdag in de vorm van een Open Les Avond (OLA). Die dag schuift het lessenrooster van onze leerlingen enkele uren op zodat je vanaf 15u45 tot 18u30 onze school in actie kan zien tijdens een geleide rondwandeling. Reken hiervoor op een uurtje tijd!

Kan je niet wachten?

Bekijk onze kennismakingsfilmpje (YouTube), check onze Instagram account van de school en onze Facebookpagina. Met een beetje geluk krijg je na de kerstvakantie in de basisschool bezoek van één van onze leerkrachten voor een demoles of kan je, in samenwerking met je basisschool al eens ‘snuffelen’ van een lesdag bij ons op school.

Alle activiteiten zijn onder voorbehoud van goedkeuring door onze preventieadviseur volgens de op dat moment geldende coronamaatregelen van de overheid. Hou onze website dus zeker in het oog!

Kurt Vermeiren

Reacties zijn gesloten.